۰

لیست مواد غذایی حرام برای مسلمانان در اتحادیه اروپا!

از آنجایی که تعداد بسیار زیادی از مسلمانان در کشورهای اروپایی زندگی میکنند و برای تهیه مواد غذایی خود به فروشگاههایی که اجناس آنها در کشورهای اروپایی تولید میشود مراجعه میکنند لازم است که از مواد تشکلیل دهنده این فراورده های غذایی آگاه شوند.
کد خبر: ۱۲۰۹۸۲
۰۹:۴۷ - ۰۲ تير ۱۳۹۵
به گزارش «شيعه نيوز»، به دلیل الزام شركت‏های تولیدكننده مواد غذایی به درج محتویات تولید خود بر بسته ‏بندی مواد غذایی و بهداشتی، سازمان‏های بین ‏المللی برای هر كدام از این تركیبات، یك كد برگزیده و برای شناسایی این مواد، كد مربوطه را بر محصول خود درج می‏كنند؛ این كدها غالبا با حرف E آغاز شده و رقم پس از آن، ماهیت مواد تركیبی محصول را نشان می‏دهد.

در این باره باید گفت که برخی از این كدها، بیانگر این است كه در فرآورده تولیدی، از چربی و پودر گوشت خوك استفاده شده است.
این كدها عبارتند از:
این کدها مخصوص کشورهای اروپایی میباشد!

E100, E110, E120, E140, E141, E153, E210, E213, E214, E216, E234, E252,e270, E280, E325, E326, E327, E334, E335, E336, E337, E422, E430, E431, E432, E433, E434, E435, E436, E440, E470, E471, E472, E473, E474, E475,e476, E477, E478, E481, E482, E483, E491, E492, E493, E494, E495, E542, e570, E572, E631, E635, E904


كدهای زیر نیز نشان دهنده این است كه عرضه محصول تولیدی در بازارهای آمریكا و انگلستان ممنوع است و تنها قابلیت صادرات به كشورهای آسیایی را دارد.
E127- E124- E123- E120- E110- E102

مواد بهداشتی كه كد زیر را دارند، در تركیب آنها از ژله خون حیواناتی مانند خوك استفاده شده و موجب می‏شود كه پوست دچار تورم زیرجلدی شود. این كدها روی بسیاری از لوازم آرایش، صابون و خمیر ریش و خمیر دندان دیده می‏شود.
E230 - E231 - E232 - E233 - E311 - E312


در بعضی خواراکه های وارداتی از واژه لیسیتین سویا، روغن بذركتان، پودر شیر بدون چربی و روغن نباتی خنثی استفاده شده كه اگر این محصولات، منشأ آمریكایی داشته باشد، صرفا برای گمراه کردن مصرف كننده است، زیرا در همه این تركیبات از مواد نگهدارنده محتوی مواد ممنوعه استفاده می‏شود.


گفتنی است، استفاده از این مواد، موجب می‏شود كه تنظیم فشار خون و قند بدن به هم خورده و دستگاه گوارش دچار ناهنجاری شود.

در ادامه لیست بعضی از این کدهای حاوی مواد حرام برای مسلمانان و یهودی ها را ذکر کرده ایم!

E1105 Lysozyme [Preservative] haram
E920 L-cysteine hydrochloride [Improving agent] [animal origin] haram
E921 L-cysteine hydrochloride monohydrate haram
E634 Calcium 5'-ribonucleotides [Flavour enhancer] haram
E635 Disodium 5'-ribonucleotides haram
E542 Bone phosphate [Anti-caking agent] [animal origin] haram
E441 Gelatine [Emulsifier] [Gelling agent] [animal origin] haram
E430 Polyoxyethylene (8) stearate [Emulsifier] [Stabiliser] haram
E431 Polyoxyethylene (40) stearate [Emulsifier] haram
E161b Lutein [Colouring] haram
E140 Chlorophylls and Chlorophyllins: (i) Chlorophylls haram
E141 Copper complexes of chlorophylls and chlorophyllins haram
E120 Cochineal, Carminic acid, Carmines [Colouring] [animal origin] haram


انتهای پیام/654

منبع: پارسینه
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: