تعرض ۲ مربی به فوتبالیست‌های نوجوان

روز پنجشنبه خبری در فضای مجازی منتشر شد که ۲ مربی فوتبال در شهرستان دیواندره در استان کردستان به تعدادی از بازیکنان فوتبال تعرض کرده‌اند. رسانه‌های محلی مدعی بودند متهمان با وعده معرفی بازیکنان نوجوان به تیم‌های معروف، آنها را آزار جنسی داده و از صحنه آزارشان فیلم گرفته‌اند.
دست درازی ۲ مربی به فوتبالیست‌های نوجوان
کد خبر: ۳۲۷۵۳۳
۱۱:۰۱ - ۱۸ مهر ۱۴۰۵

 شیعه نیوز | رئیس کل دادگستری در حالی کردستان از بازداشت متهم دست‌درازی به چند نوجوانان فوتبالیست در شهرستان دیواندره خبر داده که گویا شاکیان از ۲ نفر شکایت کرده‌اند.

به گزارش «شیعه نیوز»، روز پنجشنبه خبری در فضای مجازی منتشر شد که ۲ مربی فوتبال در شهرستان دیواندره در استان کردستان به تعدادی از بازیکنان فوتبال تعرض کرده‌اند. رسانه‌های محلی مدعی بودند متهمان با وعده معرفی بازیکنان نوجوان به تیم‌های معروف، آنها را آزار جنسی داده و از صحنه آزارشان فیلم گرفته‌اند.

   با شکایت یکی از بازیکنان، رسیدگی به این پرونده آغاز و تعداد دیگری از بازیکنان هم شکایت کردند. در ادامه یکی از مربیان دستگیر شد، اما مربی دیگر با انتشار فیلمی از خود اعلام کرد مدتی است مربیگری نمی‌کند و هیچ ارتباطی با این ماجرا ندارد.

در این خصوص پرونده‌ای در دستگاه قضا گشوده شده و روز گذشته رئیس کل دادگستری کردستان از بازداشت متهم این پرونده در شهرستان دیواندره خبر داد.

 

 انتهای پیام | https://www.shia-news.com/ 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha