ترامپ در آستانه تصمیم درباره حمله به ایران

هم‌زمان با افزایش تنش‌ها میان تهران و واشنگتن، رسانه‌های آمریکایی روایت‌های متفاوتی از احتمال آغاز دور تازه‌ای از حملات علیه ایران منتشر کرده‌اند.
 پست جدید ترامپ درباره احتمال حمله به خارک
کد خبر: ۳۲۵۱۸۸
۰۹:۲۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

شیعه نیوز | رسانه‌های آمریکایی در ساعات گذشته گزارش‌های متفاوت و گاه متناقضی درباره احتمال حمله جدید آمریکا به ایران منتشر کرده‌اند؛ در حالی که برخی رسانه‌ها از صدور دستور حمله توسط دونالد ترامپ خبر می‌دهند، منابع دیگر تأکید دارند رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیم نهایی را نگرفته و حتی احتمال لغو عملیات نیز وجود دارد.

به گزارش «شیعه نیوز»، هم‌زمان با افزایش تنش‌ها میان تهران و واشنگتن، رسانه‌های آمریکایی روایت‌های متفاوتی از احتمال آغاز دور تازه‌ای از حملات علیه ایران منتشر کرده‌اند.

**وال‌استریت ژورنال** به نقل از مقام‌های آمریکایی مدعی شد دونالد ترامپ دستور حمله جدید علیه ایران را صادر کرده و این عملیات ممکن است از همین آخر هفته آغاز شود و چند روز ادامه داشته باشد.

در مقابل، **سی‌بی‌اس** گزارش داد آمریکا و اسرائیل در حال برنامه‌ریزی برای حمله گسترده به زیرساخت‌های انرژی ایران هستند، اما ترامپ هنوز فرمان نهایی آغاز عملیات را صادر نکرده است. این شبکه همچنین مدعی شد برخی دستیاران سیاسی کاخ سفید به دلیل نگرانی از پیامدهای اقتصادی چنین حمله‌ای، به‌شدت با اجرای آن مخالفت کرده‌اند.

**سی‌ان‌ان** نیز به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داد ارتش آمریکا مقدمات حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران، از جمله منطقه موسوم به «کوه کلنگ» را فراهم کرده، اما دامنه اهداف نهایی مشخص نیست و حتی احتمال لغو این حملات نیز وجود دارد. این شبکه همچنین مدعی شد هیچ نشانه‌ای از مشارکت اسرائیل در موج جدید حملات مشاهده نمی‌شود.

در همین حال، **اکسیوس** به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت ترامپ به‌طور جدی در حال بررسی حمله به اهداف انرژی ایران است، اما هنوز دستور نهایی را صادر نکرده و این عملیات ممکن است با مشارکت اسرائیل انجام شود.

از سوی دیگر، شبکه **آی۲۴ نیوز** به نقل از یک منبع آگاه مدعی شد تصمیم نهایی ترامپ در آخرین لحظه اتخاذ خواهد شد و رئیس‌جمهور آمریکا در روزهای اخیر صبر خود را از دست داده است.

همچنین خبرنگار **الجزیره** در تهران گزارش داد هم‌زمان با افزایش تهدیدهای واشنگتن و بسته شدن تنگه هرمز از سوی ایران، مذاکرات مربوط به این پرونده دست‌کم در شرایط فعلی با دشواری جدی روبه‌رو شده است.

در همین راستا، **سی‌ان‌ان** در گزارشی دیگر مدعی شد نپذیرفتن خواسته‌های واشنگتن از سوی تهران، موجب نارضایتی ترامپ شده و این موضوع به جلسات پرتنش و تماس‌های تلفنی عصبی او با متحدانش انجامیده است.

با وجود انتشار این گزارش‌ها، تاکنون هیچ مقام رسمی آمریکایی آغاز عملیات نظامی جدید علیه ایران را به طور رسمی تأیید نکرده است و ادعاهای مطرح‌شده صرفاً بر پایه گزارش رسانه‌های آمریکایی و منابع منتسب به آنها منتشر شده‌اند.

ادعای ترامپ درمورد مدت زمان نهایی جنگ آمریکا علیه ایران: همیشه پیش‌بینی این چیزها دشوار است

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مدعی شد: اگر من برجام (JCPOA) را لغو نکرده بودم، ایران شش یا هفت سال پیش به سلاح هسته‌ای دست پیدا کرده بود و اگر دونالد ترامپ نبود، امروز اسرائیل دیگر وجود نداشت.»

 او افزود: «جنگ ویتنام ۲۱ سال طول کشید. ما اکنون در ماه پنجم هستیم و آن‌ها می‌گویند: "خیلی طول کشیده است."

ترامپ گفت: همان افرادی که ما را ۲۱ سال در ویتنام نگه داشتند، حالا درباره ایران شکایت می‌کنند که چرا طول کشیده است»

او افزود: «قیمت‌ها تقریباً همگی به‌شدت کاهش یافته‌اند، به‌جز قیمت نفت. دو هفته پیش، وقتی تصور می‌کردند ما به یک توافق رسیده‌ایم، قیمت‌ها مثل سنگ سقوط کردند.

 

 انتهای پیام | https://www.shia-news.com/ 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha