توهین وزیر جنگ اسرائیل به اردوغان

«اسرائیل کاتص» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پس از آنکه رئیس‌جمهور ترکیه با پاسخ ندادن به موشک‌های پرتاب‌شده از ایران به خاک ترکیه نشان داد که یک ببر کاغذی است، به ضدیهودگرایی روی آورده و اعلام محاکمات نمایشی علیه رهبری سیاسی و نظامی اسرائیل در ترکیه می‌کند».
توهین وزیر جنگ اسرائیل به اردوغان
کد خبر: ۳۲۱۱۴۳
۱۲:۰۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۵

شیعه نیوز | وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به اعلام محاکمه سران سیاسی و نظامی اسرایئل در ترکیه گفت که اردوغان فقط سکوت کند و دهانش را ببندد.

به گزارش «شیعه نیوز»، «اسرائیل کاتص» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پس از آنکه رئیس‌جمهور ترکیه با پاسخ ندادن به موشک‌های پرتاب‌شده از ایران به خاک ترکیه نشان داد که یک ببر کاغذی است، به ضدیهودگرایی روی آورده و اعلام محاکمات نمایشی علیه رهبری سیاسی و نظامی اسرائیل در ترکیه می‌کند».

کاتص در ادامه پیام خود با اشاره به برگزاری محاکمه سران نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی در ترکیه نوشت: «چه تناقض بزرگی، عضوی از اخوان‌المسلمین که کُردها را قتل‌عام کرده است، اسرائیل را که در برابر شرکایش در حماس از خود دفاع کرده، به نسل‌کشی متهم می‌کند. اسرائیل به دفاع از خود با قدرت و عزم ادامه خواهد داد - بهتر است اردوغان فقط بنشیند، سکوت کند و دهانش را ببندد».

 

 انتهای پیام | https://www.shia-news.com/ 

منبع: FARS NEWS
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha