حمله به پالایشگاه ینبع عربستان در دریای سرخ

چندین پرتابه به پالایشگاه ینبع عربستان‌سعودی در دریای سرخ اصابت کرده‌اند. این پالایشگاه محل سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها است.
حمله به پالایشگاه ینبع عربستان در دریای سرخ
کد خبر: ۳۲۰۴۲۰
۱۰:۵۴ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۴

شیعه نیوز | چندین پرتابه به پالایشگاه ینبع عربستان‌سعودی در دریای سرخ اصابت کرده‌اند. این پالایشگاه محل سرمایه‌گذاری آمریکایی‌ها است.

به گزارش «شیعه نیوز»، حمله به این منطقه پیام مهمی در خود دارد؛ سعودی‌ها برای کاهش ارزش تنگه هرمز در سال‌های اخیر خط لوله‌ای از میادین نفتی خود در شرق به سمت دریای سرخ کشیده بودند تا بتوانند در صورت وقوع درگیری در خلیج فارس از آن بهره گیرند. 

پیش از جنگ ظرفیت انتقال این خط لوله 700 هزار بشکه بود که پس از جنگ با رشد 3 برابری به 2 میلیون بشکه نفت رسید. 

با هدف قرار داده شدن ینبع، ضمن انتقام‌گیری از حمله به پارس جنوبی، نشان داده شد که ایران می‌تواند کورسوی امید دشمن برای دور زدن اندک تنگه هرمز را هم ببندد.

 پیش از این خط لوله امارات برای دور زدن تنگه هرمز نیز مورد هدف قرار گرفته بود.

 

 انتهای پیام | https://www.shia-news.com/ 

منبع: فرهیختگان 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha