حملات پهپادی افغانستان به پاکستان

منابع امنیتی به الجزیره اعلام کردند که نیروهای افغانستانی حملات پهپادی به شمال غرب پاکستان انجام داده اند.
حملات پهپادی افغانستان به پاکستان
کد خبر: ۳۲۰۲۸۰
۱۳:۰۶ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۴

شیعه نیوز | گروه بین الملل:برخی منابع از حملات پهپادی افغانستان به پاکستان خبر دادند.

به گزارش «شیعه نیوز»، منابع امنیتی به الجزیره اعلام کردند که نیروهای افغانستانی حملات پهپادی به شمال غرب پاکستان انجام داده اند.
این منابع افزودند که مرکز اقامت سربازان و انبارهای تسلیحات و مهات در شهر کوهات در شمال غرب پاکستان هدف قرار گرفته است.
این درحالی است که ذبیح الله مجاهد اعلام کرد که هواپیماهای پاکستانی انبارهای سوخت وابسته به شرکت هوایی کام ایر افغانستان را در نزدیکی فرودگاه قندهار هدف قرار داده اند.

از سوی دیگر برخی رسانه‌های پاکستانی از چند حمله پهپادی از افغانستان به برخی مناطق پاکستان خبر می دهند و اینکه همه عملیات پروازی در فرودگاه بین المللی شهر اسلام‌آباد به حالت تعلیق درآمده است.

 

 انتهای پیام | https://www.shia-news.com/ 

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha