دور سوم مذاکرات ایران - آمریکا در ژنو

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا رهبری دو هیات را برعهده دارند.
کد خبر: ۳۱۹۷۵۸
۱۲:۰۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۴

دور سوم مذاکرات ایران - آمریکا در ژنو

شیعه نیوز | دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز پنجشنبه در شهر ژنو سوئیس برگزار می شود.

به گزارش «شیعه نیوز»، عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا رهبری دو هیات را برعهده دارند.

عراقچی دیروز چهارشنبه بعد از ورود به ژنو با همتای عمانی دیدار کرد. در این دیدار، عراقچی متن توافق پیشنهادی ایران به آمریکا را به طرف عمانی تحویل داد.

وزیر خارجه عمان قرار امروز و در دیدار با هیات آمریکایی به ریاست ویتکاف، طرح پیشنهادی ایران را به آمریکا منتقل کند.

دیدار عراقچی و وزیر خارجه عمان در ژنو - چهارشنبهدیدار عراقچی و وزیر خارجه عمان در ژنو - چهارشنبه

به نوشته بی بی سی، وزارت خارجه عمان اعلام کرد در دیدار شب گذشته (چهارشنبه) عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، و بدر بوسعیدی، وزیر خارجه عمان، دو طرف «در مورد آخرین تحولات گفتگو کردند و دیدگاه‌ها و پیشنهادهایی را که طرف ایرانی برای دستیابی به توافق در مورد پرونده هسته‌ای ایران، بر اساس اصول راهنمای توافق شده در دور قبلی مذاکرات، را بررسی کردند.»

قرار است امروز وزیر خارجه عمان پس از انتقال نقطه نظرات ایران، «نظرات و دیدگاه‌های مطرح‌شده توسط طرف آمریکایی» را شنیده و دریافت کند.

صبح امروز هم قرار است ویتکاف وارد ژنو شود و بعد از آن با وزیر خارجه عمان دیدار کند.
مذاکرات ایران - آمریکا

این مذاکرات درباره موضوع هسته ای، به صورت غیرمستقیم و با میانجیگری وزیر خارجه عمان انجام خواهد شد. هدف، دست یابی دو کشور به توافق بر سر برنامه هسته ای تهران است که بر اساس آن، ایران محدودیت هایی را بر فعالیت اتمی اش قبول کند و آمریکا هم تحریم هایی را بردارد.

مذاکرات فعلی به دنبال بالاگرفتن تنش میان آمریکا و ایران برگزار می شوند. ترامپ به اقدام نظامی علیه ایران تهدید کرده و همزمان آمادگی اش را برای توافق سیاسی با ایران اعلام کرده است. در مقابل، ایران هم ضمن آمادگی برای دفاع در برابر حملات نظامی، از مذاکرات و توافق سیاسی استقبال کرده است.

مذاکرات امروز قرار است مثل قبلی، در محل اقامتگاه کنسول عمان در ژنو برگزار شود.

مذاکرات قبلی (دور دوم) ایران و آمریکا هم در شهر ژنو و همین مکان انجام شد.

ایران و آمریکا بعد از جنگ 12 روه، تاکنون دو دور مذاکره داشته اند. دور اول مذاکرات در مسقط عمان و دور دوم در شهر ژنو برگزار شد. هر دو با میانجیگری وزیر خارجه عمان (بدر آلبوسعیدی) انجام شد.

 

 انتهای پیام | https://www.shia-news.com/ 

منبع: ISNA
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha