۰

3 نباید بزرگ در کمک به فردی که سکته کرده

اگر می خواهید به فردی که سکته قلبی کرده است کمک کنید، باید از کمک های اولیه و کارهایی که نباید در این موقعیت انجام دهید حتما اطلاع داشته باشید.
کد خبر: ۲۶۳۹۴۳
۱۰:۱۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰

«شیعه نیوز»: اگر می خواهید به فردی که سکته قلبی کرده است کمک کنید، باید از کمک های اولیه و کارهایی که نباید در این موقعیت انجام دهید حتما اطلاع داشته باشید.

کمک های اولیه سکته قلبی و اشتباهاتی که نباید مرتکب شوید

در سکته قلبی، انفارکتوس میوکارد یا حمله قلبی قسمت‌هایی از عضله قلب به علت کاهش جریان خون کرونری از بین می‌رود. علائم حمله قلبی می تواند از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد، به همین خاطر اقدامات سریع بعد از بروز علائم سکته قلبی بسیار حیاتی می باشد چرا که متاسفانه یک چهارم افرادی که دچار حمله قلبی می‌شوند، قبل از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند. شما می توانید با انجام اقدامات سریع که در این بخش آورده ایم، جان بیمار را نجات دهید.

1. اجازه ندهید فردی که سکته کرده بخوابد یا صحبت کند

کسانی که از سکته جان سالم به در می‌ برند، معمولاً اظهار می‌ کنند که بعد از سکته ناگهانی، احساس خواب آلودگی شدیدی دارند و بسیاری از بیماران هم که دچار مشکلات شدید می‌ شوند، معمولاً بعد از سکته به خاطر خواب آلودگی خیلی شدید می خوابند و بعد به بیمارستان مراجعه می‌ کنند اما در سکته، زمان اهمیت بسیار زیادی دارد و اثرگذاری دارویی که استفاده می کنید تا حد زیادی به زمان وابسته است. پس بهتر است اجازه ندهید فردی که سکته کرده، هرگز بخوابد و حتماً باید او را تحت مراقبت بگیرید و سریعاً به بیمارستان مراجعه کنید و از طرفی هم اجازه ندهید که او تلاشی برای صحبت کردن داشته باشد.

2. به او دارو، نوشیدنی یا غذا ندهید

دو نوع سکته وجود دارد؛ سکته هموراژیک که به خاطر پارگی رگ های خونی اتفاق می افتد. سکته ایسکمیک که به خاطر لخته شدن خون در رگ های خونی رخ می دهد.

80 درصد سکته‌ ها ایسکمیک هستند اما اگر شما جزء 20 درصد سکته‌ های هموراژیک هستید که در سرتان اتفاق افتاده، نباید خودتان را قربانی قرص‌ اسپرین کنید و حتماً باید با اورژانس تماس بگیرید تا آن ها به شما داروی مناسب را بدهند‌ پس بهتر است به فردی که سکته کرده، هیچ دارویی ندهید.

قبل از این که آمبولانس برسد، هیچ ماده غذایی و نوشیدنی به فردی که سکته کرده، ندهید زیرا سکته در بعضی از افراد توانایی بلع را دچار اختلال می کند.

3. خودتان فرد سکته کرده را به بیمارستان نبرید

شاید فکر کنید بهتر است کسی که سکته کرده را خودتان به نزدیک ‌ترین بیمارستان و اورژانس ببرید اما اگر فرد به خاطر سکته آسیب شدید دیده باشد، در طول مسیر حالش بدتر می شود. پس حتما با اورژانس تماس بگیرید. اورژانس می‌ تواند بهترین کمک‌ کننده برای افراد سکته ای باشد و در سریع ترین زمان ممکن، بهترین اقدام را انجام دهد.

انتهای پیام

ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
نام:
ایمیل:
* نظر: