دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی در خرم آباد

فرمانده انتظامی استان لرستان از دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی توسط ماموران کلانتری ۱۴ خرم آباد خبر داد.
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی در خرم آباد
کد خبر: ۱۷۵۲۵۹
۱۱:۳۵ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
به گزارش «شیعه نیوز»، فرمانده انتظامی استان لرستان از دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی توسط ماموران کلانتری ۱۴ خرم آباد خبر داد.

سردار " مهدیان نسب " گفت: در پی مراجعه فردی به کلانتری ۱۴ خرم آباد و حکم نیابتی از استان مرکزی با این موضوع که یک نفر اقدام به فروش ملکی به متراژ ۲ هزار و ۱۵۰ متر به وی کرده و در بررسی‌های بعدی مشخص شده ملک متعلق به فرد دیگری است، جهت دستگیری متهم پلیس وارد عمل شد.

وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات گسترده و استفاده از شیوه‌های پلیسی، مخفیگاه متهم را در خرم آباد شناسایی و در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: در بازجویی‌های به عمل آمده مشخص شد متهم با اسناد جعلی و فروش مال غیر مبلغ ۷۰ میلیارد ریال در یکی از استان‌های مرکزی از شاکی، کلاهبرداری کرده که تحویل مراجع قضائی شد.
منبع: ILNA
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha