۲

حزب‌الله، نیرو به عراق می‌فرستد

یک روزنامه امروز (یکشنبه) مدعی شد، حزب‌الله لبنان 800 نیرو را به عراق اعزام می‌کند تا با داعش که کنترل موصل را به دست گرفته به مبارزه بپردازند و به کمک نیروهای عراقی بشتابند.
حزب‌الله، نیرو به عراق می‌فرستد
کد خبر: ۸۶۳۰۸
۲۲:۱۰ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۳
به گزارش«شیعه نیوز»، روزنامه العربی الجدید، مستقر در لندن مدعی شد، در پی درگیری‌ بر سر باز پس گیری تکریت از دست داعش، حزب‌الله لبنان برای کمک و حمایت از نیروهای عراقی، نیروهای آموزش دیده برای این منظور می‌فرستد.

یک منبع ناشناس به این روزنامه گفت که سید حسن نصرالله،‌دبیرکل حزب‌الله لبنان با اعزام 800 نیرو به عراق موافقت کرده است.

این منبع هم‌چنین گفت، شباهت میان توپوگرافی جنوب لبنان و زمین‌های کوهستانی موصل یک منفعت برای نیروهای حزب‌الله در مقابله با داعش در موصل محسوب می‌شود و نیروهای لبنانی با این مناطق و نبرد در آن‌ها کاملا آشنایی دارند.

در گزارش این روزنامه همچنین آمده که نیروهای حزب‌الله به نیروهای عراقی تجهیزات دید در شب و سلاح می‌دهند. این نیروها دو تا سه هفته دیگر در عراق و در شهر سامرا واقع در شمال عراق مستقر می‌شوند.

انتهای پیام/ ن . ش

منبع: ISNA
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
نظرات بینندگان
محمد385
United States of America
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
انشاءالله آزادسازی سامرا در اولویت اهدافشان باشد.
ناشناس
Hong Kong
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
انشاالله خدا به نيروهاي حزب الله بركت دهد