۵

بازداشت یک روحانی وهابی به اتهام تجاوز جنسی در افغانستان

پلیس ولایت سمنگان، در شمال افغانستان روحانی نمای وهابی مسجدی در این ولایت را به اتهام تجاوز جنسی به یک کودک بازداشت کرده است.صدیق صدیقی، سخنگوی وزارت داخله کشور افغانستان گفت که این روحانی وهابی در شهر ایبک ولایت سمنگان با همکاری مردم محل بازداشت شده است.
کد خبر: ۳۸۵۰۱
۱۸:۰۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۱
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
 
به گزارش «شیعه نیوز»، پلیس ولایت سمنگان، در شمال افغانستان روحانی نمای وهابی مسجدی در این ولایت را به اتهام تجاوز جنسی به یک کودک بازداشت کرده است.
صدیق صدیقی، سخنگوی وزارت داخله کشور افغانستان گفت که این روحانی وهابی در شهر ایبک ولایت سمنگان با همکاری مردم محل بازداشت شده است. او گفت که قربانی این تجاوز جنسی، یک دختر حدود چهارده ساله بوده است.
در گزارش بی بی سی آمده است، این وهابی قبل از بازداشت از سوی پلیس، از سوی مردم محل مورد ضرب و شتم قرار گرفت .
سخنگوی وزارت داخله می گوید که پلیس در حال تحقیق در مورد این حادثه و جمع آوری اسناد برای تحویل دادن فرد متهم به نهادهای قضایی است.
شایان ذکر است ماه گذشته، دادگاهی در ولایت کنر، در شرق افغانستان، یکی از محافظان امنیتی دادستانی (سارنوالی) این ولایت را به جرم تجاوز جنسی به یک پسر خردسال به تحمل پانزده سال زندان محکوم کرد.در این دادگاه که به شکل علنی برگزار شد، به یک نفر دیگر نیز به جرم زمینه سازی برای تجاوز جنسی، حکم پنج سال زندان داد.
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲۰
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
خاک تو سرت بیشعور اسمش هم گذاشتن عالم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
براى اينكه اين مفتيهاى وهابى در اعمالشان متزلزل نشوند بايد انها را اخته كنند تا بيش از اين رسوايى به بار نياورند ٠
امیرلو
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
هابی هام دیگه شورشو در آوردندآخرشم یه کاری دست خودشون میدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
به خلفاشون رفتند
سید امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۳
سلام این تعجب نداره تاریخ ملعون دومی سرشار از این قبایح است مطالعه کنید