۱
گزارش ریانووستی:

۷۵ درصد نظامیان روسی مسلمان هستند

نتایج آمارهای جدید در روسیه حاکی از آن است که ۷۵ درصد نظامیان روسی مسلمان هستند.
۷۵ درصد نظامیان روسی مسلمان هستند
کد خبر: ۳۰۱۳۲
۱۵:۳۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۰
SHIA-NEWS.COM شيعه نيوز:

به گزارش «شيعه نيوز» به نقل از شبستان، خبرگزاری روسیه(ریانووستی) گزارش داد: نتایج نظر سنجی جدید در روسیه نشان می دهد که 75 درصد از نیروهای ارتش روسیه متدین هستند و نسبت مسلمان شدن در میان افسران ارتش نیز افزایش یافته است. این درحالی است که بسیاری از نیروهای جدید روسیه به اسلام گرویده اند.

رئیس دستگاه اطلاعاتی روسیه در منطقه نظامی غربی گفت: در پایگاههای نظامی ارتش 46 مرکز دینی اعم از مساجد و کلیسا وجود دارد و مسلمانان در مساجد به اعمال عبادی خود می پردازند.

بنابر گزارش خبرگزاری روسیه (ریانووستی)، اسلام دومین دین بزرگ در جمهوری فدراتیو روسیه محسوب می‌شود. پیشینه ورود اسلام به روسیه به قرن 8 قمری باز می‌گردد و اسلام در روسیه بیش از 1400 سال قدمت دارد. در منطقه "پاولژیه" (سواحل رودخانه ولگا) اسلام تقریبا صد سال جلو تر از گرایش روسیه به شاخه ارتدوکس مسیحیت بعنوان مذهب رسمی وجود داشته است. در حال حاضر بنا به ارزیابی کارشناسان بین 15 تا 24 میلیون مسلمان در روسیه زندگی می‌کنند.
برچسب‌ها: روسیه
ارسال نظرات
نظرات حاوی عبارات توهین آمیز منتشر نخواهد شد
captcha
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
كلا روسيه 800 سال قدمت دارد يه كم به مطالبي كه مينويسيد توجه كنيد.